Ett sammanhang för växande och utveckling.

Människor växer och utvecklas – en naturlag som vi på Salix Group värdesätter och skapar möjligheter för. Vi ser det som vårt ansvar att låta varje medarbetare växa i sin takt och att bidra till att nyfikenheten hålls levande. Det berikar vår kultur och bidrar till vår gemensamma strävan att alltid förbättra.

Våra olikheter berikar.

Idag är det viktigt för många att ha ett arbete där det går att förändra och göra skillnad. En arbetsplats där alla – oavsett vem man är eller vilka kvaliteter man har – bidrar till konkreta förbättringar för företaget, våra kunder, miljön eller samhället i stort. Vi söker efter branschens mest kompetenta kommersiella talanger – människor som drivs av att skapa mervärde för våra kunder och som är intresserade av att utvecklas inom nya ansvarsområden och kompetenser.

Arbeta inom Salix Group.

Engagerade medarbetare är det viktigaste vi har. Vår medarbetarfilosofi handlar om att vara en attraktiv arbetsgivare med en arbetsplats där man trivs, känner sig delaktig och får utrymme att utvecklas i egen takt. Här listas våra lediga tjänster, men du är också varmt välkommen att kontakta våra respektive verksamheter om du är intresserad av att jobba hos oss.

Lediga tjänster.

För tillfället finns inga öppna tjänster hos Salix Group. Du är alltid välkommen att maila en intresseanmälan till info@salixgroup.se eller se om någon av våra verksamheter har en tjänst som passar dig.

För exjobb.

Vi tror mycket på dynamiska, diversifierade team där erfarenhet och nytänkande möts. Du som studerar vid universitet eller högskola och vill utvecklas och utveckla andra – hör gärna av dig till info@salixgroup.se för ett samtal om exjobb eller kandidatuppsats.